Ameriški hladilnik

Prikaz vseh 8 rezultatov

Vgradni hladilniki

Veliko možnosti kombiniranja

Liebherr Side-by-Side paleta ponuja neverjetno vsestranskost s številnimi možnostmi shranjevanja, ki jih lahko prilagodite osebnim željam. Na primer, prostorni hladilnik z ali brez BioFresh, velik zamrzovalni predal z IceMakerjem, manjši zamrzovalni predal v kombinaciji z oddelkom za shranjevanje vina ali prostorski prostor BioFresh. Karkoli že izberete, vaš Liebherr Side-by-Side bo center svežine! Ker je Liebherr popolnoma prilagojen vašim potrebam, je hladilnik z zamrzovalnikom Side-by-Side za vas idealna izbira. Ti aparati niso le neverjetno prepričljivi zaradi svojih inovativnih lastnosti in izjemne udobnosti, temveč prinašajo vrhunski dizajn tudi v sodobno bivalno okolje.

Ameriški hladilniki Side-by-Side Liebherr

Nekatere Liebherr vgradne hladilnike je mogoče vgraditi eden poleg drugega (ameriški hladilnik) ali eden nad drugim. Na ta način lahko kombinirate svoj center svežine v kombinaciji hladilnika, zamrzovalnika in vinske vitrine, odvisno od želja oz. potrebe. Tako si boste lahko sestavili svoj popoln “ameriški hladilnik” po svojem okusu. Vse hladilnike in zamrzovalnike z oznako Side-by-Side je mogoče vključiti v edinstveni vgradni center svežine, ki najbolj zadovolji vašim potrebam in se optimalno vključi v koncept kuhinje z izgledom ameriškega hladilnika. Na ta način lahko najbolj uživate v prednostih Liebherr tehnologije na enem mestu. BioFresh ponuja dolgo svežino vaših živil, vina in pijače na idealni temperaturi za uživanje, idealen prostor za vsakodnevno uporabo in NoFrost zamrzovalnik, ki ga ni potrebno odtaljevati.

Centri za shranjevanje hrane: vsestranskost in najvišji standardi

Za ameriške hladilnike Liebherr Side-by-Side je značilna velika zmogljivost in odlična kakovost izdelave. Napredna tehnologija omogoča, da hrana ostane sveža in ohrani svojo kakovost še dlje časa. Z izjemnimi lastnostmi, visoko energetsko učinkovitostjo in nagrajenim dizajnom te naprave izpolnjujejo najvišja pričakovanja. Kakšne so prednosti izbire ameriškega hladilnika Liebherr Side-by-Side? Preberite o tem, kako edinstvene so naše Side-by-Side naprave in kakšna je njihova impresivna vsestranskost. Z inovativno tehnologijo in skrbnim dizajnom je Liebherr oblikoval veliko prostora za shranjevanje hrane in pijače. Ameriški hladilniki z zamrzovalnikom Liebherr Side-by-Side vas popeljejo v povsem novo dimenzijo shranjevanja hrane! In kar veliko ljudi se ne zaveda, da je Liebherr Side-by-Sides dejansko sestavljen iz dveh posameznih aparatov, kar je pomembna prednost…

Liebherr Side-by-Side ameriški hladilniki: lažje prevažanje in prenašanje

Ker so hladilni zamrzovalniki Liebherr sestavljeni iz dveh posameznih aparatov, jih je precej lažje prenašati, še posebej, če jih je treba prenašati po stopnišču ali okoli ozkih vogalov. Zaradi te konfiguracije so ti aparati veliko bolj prijazni od tako imenovanih “ameriških” Side-by-Side “aparatov, ki so enojni in velikih dimenzij.

Sestavljanje je enostavno

Liebherr centri za shranjevanje živil tvorijo privlačno in harmonično enojno enoto z različnimi pritrdilnimi točkami in trakovi za pozicioniranje po sprednji in stropni površini. Opremljeni so z integriranim sistemom za nastavitev višine, tako da se lahko med montažo optimalno poravnajo z obstoječim kuhinjskim pohištvom.

Side-by-Sides ameriški hladilniki imajo neodvisne hladilne kroge

Vsaka posamezna naprava ima svoj individualni hladilni krog in kompresor, zato aparati delujejo popolnoma neodvisno drug od drugega. Če bi prišlo do težav z zamrzovalnim predalom, bi ta ameriški side by side hladilnik še naprej deloval neovirano. Ker je Liebherr Side-by-Sides sestavljen iz dveh ločenih naprav, med napravami ne morejo prehajati močne vonjave. Če v hladilniku shranjujete npr. sir, ki ima močan vonj, to nikakor ne vpliva na zamrznjene predmete, shranjene v sosednjem zamrzovalnem predalu NoFrost.

Side by Side grelec ameriškega hladilnika

Gretje stropne stranice vam omogoča vertikalno kombinacijo zamrzovalnika 88 cm v kombinaciji s hladilnikom ali vinsko vitrino ne glede na višino. Da bi lahko preprečili kondenzacijo, ki se pojavlja pri nižjih temperaturah (0 C ali nižje) ali pri velikih padcih temperatur, na primer pri zamrzovalniku, so zamrzovalniki Side-by-Side opremljeni z grelnim elementom v stranici aparata. Na ta način je mogoče različne Liebherr modele aparatov enostavno kombinirati eden poleg drugega, ali eden nad drugim, ter tako ustvariti multifunkcijski ali multi temperirni hladilni center, ki najbolj zadovolji vašim potrebam. Vsi aparati so zaščiteni pred zunanjimi vplivi.

Ameriški hladilniki – Več prostora

Ameriški hladilniki so postali priljubljeni zaradi povečane skladiščne zmogljivosti in elegantnega ter modernega oblikovanja. Navadno so razdeljeni navpično, ena stran je hladilnik, druga pa zamrzovalnik. Tudi druge možnosti so na voljo, na primer model s francoskimi vrati, ki pokrivajo dva dela hladilnika in ima dva velika zamrzovalna predala spodaj, ali celo enoto s štirimi vrati s posameznimi deli hladilnika in zamrzovalnika. Ta slog jim odvisno od svoje velikosti zmogljivost med 300 in 600 litri. Ta prostor je običajno razporejen po treh ali štirih policah hladilnika, treh predalih za zamrzovanje in in policah na vratih.

PREDNOSTI Ameriških hladilnikov

Največja prednost tega sloga je, da ima veliko večjo zmogljivost in lahko skladišči več sveže in zamrznjene hrane kot drugi slogi hladilnikov. Na voljo so številne uporabne funkcije, kot so zamrzovalna pametna tehnologija, digitalni zasloni, opozorila za odprta vrata in različna ohišja hladilnikov. Ponavadi je vključen tudi ledomat, kar pomeni, da bo vaša pijača hladna vse leto. Sodobni ameriški hladilniki so pogosto v elegantni srebrni barvi, ki daje pečat vaši kuhinji. V notranjosti ameriškega hladilnika so številne nastavljive police in stojala, tako da je mogoče vsa vaša živila shraniti na hladno, ne glede na njihovo velikost. Priročni skladiščni prostori na vratih so idealna mesta za steklenice ali vrče, medtem ko bodo pokriti skladiščni prostori na vratih hladili mlečne izdelke tudi, ko imate odprta vrata.

SLABOSTI Ameriških hladilnikov

Zaradi njihove večje velikosti in naprednih lastnosti je lahko ameriški hladilnik nekoliko dražji od običajnih modelov. Prav tako zavzemaja veliko prostora in lahko postane “prevladujoča značilnost” vaše kuhinje. Razdeljevalec vode bo potreboval zamenjavo filtrov vsakih 6 mesecev.

Različne velikosti

Ameriški hladilniki so precej večji od standardnih hladilnikov. Širina je lahko večja od 90 cm in globina je običajno 70 cm. Poleg tega je treba dodatno upoštevati 5 cm okrog stranic in hrbta, da se omogoči zračni prostor za kroženje, zato je zelo pomembno natančno izmeriti območje, kjer ga želite postaviti. Višina je navadno 175-180cm.

X