Prikaz 1–12 od 84 rezultatov

Hladilniki z zamrzovalnikom

Ali veste, kaj mislimo, ko govorimo o kombiniranem hladilniku oziroma hladilniku z zamrzovalnikom? Oglejte si, kako deluje kombinirana naprava in katere so značilnosti hladilnikov z zamrzovalnikom Liebherr.Hladilnik z zamrzovalnikom, kot že samo ime pove, je naprava z namenskimi hladilnimi in zamrzovalnimi predeli. Večina hladilno-zamrzovalnih aparatov so aparati z zamrzovalnikom pod hladilnikom v spodnji polovici aparata. Nekateri pa so z zamrzovalnikom zgorja, kjer (da, ste uganili) je zamrzovalnik nad hladilnikom.

Liebherr hladilniki z zamrzovalnikom z ločeno regulacijo temperature

Kombinacije hladilno-zamrzovalnih aparatov imajo ločeno regulacijo temperature v hladilnih in zamrzovalnih predelih, tako da obstajata dve neodvisni temperaturni coni. To pomeni, da lahko individualno nastavite temperaturo v vsakem oddelku in da med hladilnimi in zamrzovalnimi predali ni nobenega “povezovanja temperature”. Ena od prednosti te nastavitve je, da lahko izklopite hladilnik, ko greste na počitnice in pustite, da je zamrzovalnik vklopljen. Naša kombinirana tehnologija je možna zaradi uporabe sodobnega kompresorja, ki je opremljen z elektromagnetnim ventilom. V preteklosti so kombinacije vedno zahtevale dva kompresorja, zdaj pa je Liebherr prešel na eno samo kompresorsko zasnovo (razen modela CBNes 6256). Liebherr hladilniki z zamrzovalnikom so bistveno bolj energetsko učinkoviti od tistih, ki uporabljajo dva kompresorja.Kombinacije hladilnikov z zamrzovalnikom so na voljo kot modeli Comfort ali kot vrhunske različice Premium. Izbirate lahko med različnimi konfiguracijami:
  • Hladilnik + zamrzovalnik (z ali brez NoFrost
  • Hladilnik + BioFresh + zamrzovalnik (z ali brez NoFrost)
Hladilniki z zamrzovalnikom Liebherr so izjemno energetsko učinkoviti: z določenim razredom energetske učinkovitosti A ++ ali A +++ ali celo višje. Razpon premij za BluPerformance, na primer, nudi še posebej tiho delovanje, povečano zmogljivost shranjevanja in resnično izjemne ocene energetske učinkovitosti A +++ in A +++ / – 20% (slednje presega najvišji določeni razred energetske učinkovitosti do sedaj).

Vrhunska učinkovitost hlajenja hladilnika z zamrzovalnikom ne glede na podnebne razmere

Liebherr hladilnik z zamrzovalnikom je usklajen s klimatskimi razredi SN-T. To v bistvu pomeni, da so primerni za delovanje pri temperaturah okolice od + 10 ° C do + 43 ° C. Ti hladilniki se zato lahko uporabljajo po vsem svetu, v vseh vrstah podnebnih razmer in še vedno zagotavljajo visoko energetsko učinkovito delovanje.

Hladilnik z zamrzovalnikom

Poleg tega imajo Liebherr-jevi kombinirani hladilni in zamrzovalni predali vsak zase ločene vlažilnike, ki preprečujejo izsuševanje živil, ki so shranjene v hladilniku, ker se hladni zrak ne preusmerja iz zamrzovalnika v hladilnik. Poleg tega to preprečuje prenos vonja iz živil v hladilniku v zamrzovalnik. Ko gre za oblikovanje, imajo Liebherr-jeve kombinacije veliko možnosti: na voljo so v elegantni izvedbi BlackSteel, s sprednjo stranjo iz nerjavečega jekla (pobarvane stranske plošče), ali pa v celoti iz nerjavečega jekla. Obstajajo tudi modeli GlassEdition s črnimi ali belimi stekleni frontami in nerjavnimi ali klasičnimi belimi stranskimi paneli ter ColourLine (na sliki spodaj).
X