Mini hladilnik

Mini hladilniki

Dobra ideja za vsako sobo: CMes 502 je inovativen mini hladilnik, ki vam omogoča, da hranite svojo najljubšo pijačo in prigrizke v kateremkoli prostoru.

Mali hladilnik – Rešitev za vsak prostor

V dnevni sobi, v telovadnici ali v garaži: z CoolMini CMes 502 boste vedno imeli svoje pijače, energetske ploščice ali izdelke za zdravje in lepoto na dosegu roke. Vsebina mini hladilnika bo priročno shranjena in lepo predstavljena.CoolMini ima zaprto zadnjo steno, tako da ta mini hladilnik mogoče namestiti kamorkoli v prostoru, poleg tega pa je resnično zanimiv z osupljivo prefinjenim dizajnom.

Popolnost shranjevanja – Majhen hladilnik

Liebherr je specialist za hlajenje in zamrzovanje in vam ponuja osupljive mini hladilnike za varčevanje s prostorom, ki ustrezajo vsem potrebam. Odličen primer tega je CoolMini, briljanten, nov in učinkovit kompaktni mini hladilnik. Poleg tega je omarica za shranjevanje vina GrandCru zdaj na voljo v elegantno oblikovani Smart-size velikosti, cenjene cigare pa lahko shranite pod optimalnimi pogoji v kompaktnem Liebherrjevem humidorju.Oblika in življenjski slog: Mini hladilniki Liebherr in humidorji ter vinske omare

Humidor: Popolnost za fine cigare

Premium cigare so ročno izdelane v dolgotrajnem procesu, ki vključuje strogo kontrolo kakovosti in da bi lahko te cigare razvile svoje edinstvene okuse, morajo biti pravilno shranjene. Liebherrjev humidor ponuja ljubiteljem cigar popolno mikroklimo za shranjevanje z možnostmi nastavitve temperature zelo natančno.

GrandCru: fino vino pripravljeno za uporabo na idealni temperaturi v mini hladilniku

S mini hladilnikom za shranjevanje vina lahko ljubitelji vina kadarkoli dobijo svojo najljubšo vino, pripravljeno za serviranje pri popolni temperaturi. Konec koncev, samo pri pravi temperaturi vina razkrivajo svojo pravo globino značaja – svojo aromo, svojo značilno barvo in svoj popolnoma unikaten okus. GrandCru kompaktna vitrina oz. mini hladilnik za shranjevanje vina bo izboljšal vašo izkušnjo pitja vina.

Mini hladilnik za pijačo in ostalo: predstavlja elegantno novo idejo za maksimalno priročnost

V kopalnici (ličila), v pisarni ali v domači telovadnici bo Liebherrjev majhen hladilnik CoolMini vedno pripravljen na dosegu roke, kjerkoli želite. Ta majhen aparat z veliko zmogljivostjo izgleda odlično v vsakem prostoru in lahko sprejme do trideset 0,5-litrskih steklenic. Lahko se uporablja tudi za hlajenje kozmetike in drugih izdelkov za zdravje in lepoto.

Oblikovanje

Nagrajeni dizajn: Liebherrjevi aparati nudijo brezčasno eleganco in odražajo najnovejše trende v notranji opremi.

Vino in cigare

Dober kozarec vina s pravo Cohibo ali Montecristom je resnično čarobna kombinacija.
X