Prostostoječi hladilnik brez zamrzovalnika

Prikaz vseh 11 rezultatov

Prostostoječi hladilniki brez zamrzovalnika

Naj naštejemo nekaj razlogov za nakup prostostoječega hladilnika brez zamrzovalnika:

Denar

Ta je faktor, ki ga ponavadi upoštevate pri nakupu nečesa, kar lahko stane vsaj nekaj sto evrov. Na splošno je hladilnik z zamrzovalnikom dražji od hladilnika brez zamrzovalnika. Prav tako prihranite denar pri računu za elektriko, saj vašemu hladilniku ni treba porabljati energije, da bi ohranil temperaturo zmrzovanja.

Želite prihraniti prostor.

Konvencionalni hladilnik z zamrzovalnikom je na splošno večji, medtem ko so hladilniki brez zamrzovalnika manjši. Zaradi tega so hladilniki brez zamrzovalnika boljši za manjši apartma ali stanovanje. Včasih lahko celo prihranite prostor z nakupom ločenega zamrzovalnika in nato hladilnika brez zamrzovalnika, saj ju lahko nato ločite in postavite na bolj dostopna območja.

Ne potrebujete zamrzovalnika.

Zaradi razloga, ker že imate samostojni zamrzovalnik, ne boste potrebovali hladilnika z zamrzovalnikom. Ampak, če v resnici sploh ne shranjujete zamrznjenih živil, je bolje, da se odločite za hladilnik brez zamrzovalnika, saj bo nakup cenejši in stroški manjši. Torej, če niste ljubitelj sladoleda, je hladilnik brez zamrzovalnika veliko bolj smiseln.

Hladilnik je namenjen predvsem shranjevanju pijač.

Tak hladilnik je lahko zelo priročen v sobi za druženje, poslovnem prostoru… V takšnem primeru vaš hladilnik morda sploh ne potrebuje zamrzovalnika.

Čiščenje hladilnika brez zamrzovalnika je manj nadležno.

Odtaljevanje tipičnega zamrzovalnika v hladilniku je lahko dolgočasno. Še več, čiščenje zamrzovalnika zahteva različne metode. Z hladilnikom brez zamrzovalnika se tem problemom popolnoma izognete.
X