Prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom spodaj

Prikaz 1–30 od 60 rezultatov

Prostostoječi hladilniki z zamrzovalnikom spodaj

V primerjavi z bolj tradicionalnimi hladilniki, ki imajo zamrzovalno enoto na vrhu in prostorom za hladilnik spodaj so hladilniki z zamrzovalnikom spodaj vedno bolj popularni. Torej, zakaj izbrati hladilnik z zamrzovalnikom spodaj? Kakšne so prednosti te kombinacije glede na druge tipe hladilnikov?

Priročnost hladilnika z zamrzovalnikom spodaj

Hladilniki, ki imajo zamrzovalnike na vrhu zahtevajo, da se živila, ki jih uporabljamo dnevno shranjuje v spodnjih predelih, v primeru sadja in zelenjave pa to ponavadi pomeni v “predalu”, ki je na dnu hladilnika. To je lahko problem ali vsaj neprijetnost za mnoge ljudi, saj vas prisili, da se sklanjate, da dosežete ta živila. in niso vsi mladi in gibčni. Zamrznjena živila so tudi tista, ki so dostopna redkeje, zato je smiselno, da se najpogosteje uporabljena živila hranijo na dosegu roke.

Prostor za večja živila

Konfiguracija prostostoječega hladilnika z zamrzovalnikom spodaj, ki ima zamrzovalni in hladilni prostor ob strani je nekoliko omejujoča zaradi velikosti živil, ki se hladijo in zamrzujejo, saj ima vsaka stran le del celotne širine. Z hladilnikom z zamrzovalnikom spodaj se lahko v zamrzovalniku in v hladilnem prostoru shranijo večja živila, saj imata oba polno širino hladilnika za shranjevanje živil.

Večja energetska učinkovitost hladilnika z zamrzovalnikom spodaj

Starejši hladilniki, ki so imeli hladilne prostore pod zamrzovalnikom, so nekoliko manj učinkoviti kot novejši prostostoječi hladilniki z zamrzovalnikom spodaj. Ker se topel zrak dvigne, se bo topli zrak hladilnika dvignil v prostor zamrzovalnika in bo deloval nekoliko manj učinkovit ter težje vzdrževal temperaturo zmrzovanja. Pri zamzrovalniku spodaj, se to ne more zgoditi, ker je zamrzovalnik spodaj in tako toplejši zrak hladilnika ne vpliva na zamrzovalnik.

Hladilniki z zamrzovalnikom spodaj

Ker večina od nas uporablja hladilnik pogosteje od zamrzovalnika, pozicioniranje zamrzovalnika v višini oči ni vedno idealno. V napravi je zamrzovalnik nameščen na dnu. Na ta način je dostop do vaših vsakodnevnih prehrambenih izdelkov lažji.Liebherrjev hladilnik z zamrzovalnikom spodaj ni le zelo primeren, ponuja tudi inovativen evropski dizajn v kombinaciji z najnovejšo tehnologijo. Z lahkoto boste lahko ohranjali svežo hrano dlje časa, zahvaljujoč posebej zasnovanim sistemom, ki zagotavljajo odlične zmogljivosti tega hladilnika z zamrzovalnikom spodaj.Glassline police za shranjevanje, polica za steklenice in pladenj za jajca so le nekatere od specializiranih rešitev za shranjevanje, ki vam bodo pomagale pri pripravi hrane. Predel BioFresh Plus ima svoj ločen elektronski nadzorni sistem, ki omogoča nastavitev najboljših pogojev za vaše sadje in zelenjavo, pa tudi za vaše meso, morske sadeže in mlečne izdelke.Liebherr hladilniki z zamrzovalnikom spodaj so zasnovani za obratovanje brez zmrzali in vsebujejo mehke sistemske tečaje ter vratne blazine. LED osvetlitev in LCD zasloni vam omogočajo popoln nadzor nad okoljem v hladilniku, kar najbolje ustreza vašim potrebam po shranjevanju hrane.

Prednosti izbire Liebherr hladilnika z zamrzovalnikom spodaj

Vsakdo ima različne zahteve glede naših hladilnikov in zamrzovalnikov: čim več prostora za shranjevanje, dolgotrajna svežina hrane, inovativen, a brezčasen dizajn in uporaba visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo aparata. Ne glede na vaše zahteve, bo Liebherr prepričan, da ima napravo, ki je prava rešitev za vas. Bodite navdihnjeni z našo široko paleto izdelkov in potopite se v naš svet inovativnega hlajenja in zamrzovanja!