Prostostoječi hladilnik

Prikaz 1–30 od 75 rezultatov

Prostostoječi hladilniki Liebherr

Hlajenje in zamrzovanje z vrsto izjemnih lastnostiLiebherr-jevi samostojni hladilno-zamrzovalni aparati so izjemni aparati z mnogimi izjemno uporabnimi funkcijami, ki vam pomagajo pri zdravemu in sodobnemu načinu življenja. Hladilni prostor zagotavlja izjemno kakovostno shranjevanje hrane. Če si želite zagotoviti še daljšo svežino, se lahko odločite za udobje BioFresh tehnologije.Elegantna paleta prostostoječih hladilnikov Liebherr zagotavlja sodoben pridih vsakemu domu. Nekateri modeli ohranjajo svežino hrane s tehnologijo BioFresh in z odmrzovanjem s sistemom NoFrost je preteklost ali pa izberete model s tehnologijo Liebherr SmartFrost, ki bo zagotavljala manj odmrzovanja kot pri standardnem hladilnem zamrzovalniku, vendar ponuja najboljšo učinkovitost.

Prostostoječi hladilniki z zamrzovalnikom ali brez

Liebherr ponuja široko paleto samostojnih in namiznih hladilnikov z vrsto uporabnih funkcij. Prostorni predali za sadje in zelenjavo so še posebej praktični za shranjevanje večjih kosov živil. Police z nastavljivo višino, ki so  odporne na praske, so izdelane iz varnostnega stekla in so izjemno enostavne za čiščenje.

Dobri razlogi za nakup prostostoječega hladilnika Liebherr

  • Kvaliteta v vsakem detajlu
  • Bio Fresh
  • Bio Cool
  • Dobrosch-Sai
  • BioCool-Box
Natančnost, kakovost in vrhunska tehnologija.Liebherr prostostoječi hladilniki prinašajo učinkovito in elegantno rešitev za vaše potrebe po hlajenju in zamrzovanju živil.Prostostoječi hladilniko so opremljeni z najnovejšo tehnologijo hlajenja, kot sta BioFresh in NoFrost, kar pomaga ohranjati svežino hrane dlje časa.. Premium modeli pomeni, da ta hladilnik vašo kuhinjo dvignil na višjo raven.Zanesljivost, dolga življenjska doba in kakovost, to so Liebherr hladilniki.

O Liebherru

Podjetje Liebherr se že več kot 60 let specializira za proizvodnjo inovativnih hladilnih in zamrzovalnih aparatov visoke kakovosti. S paleto hladilnikov in zamrzovalnikov, ima rešitev za vsako kuhinjo in vsak proračun.Liebherr je eden največjih svetovnih proizvajalcev gradbenih strojev. Prav tako proizvaja široko paleto hladilnikov in zamrzovalnikov za domačo in komercialno uporabo.Podjetje Liebherr je bilo ustanovljeno leta 1949 v Nemčiji, ko je ustanovitelj Hans Liebherr izumil mobilni stolpni žerjav, ki je v povojnem obdobju olajšal gradnjo. V desetletju je podjetje Liebherr imelo proizvodne zmogljivosti po vsej Evropi ter prisotnost na mednarodnem trgu.Liebherr prostostoječi hladilniki so znani po svoji energetski učinkovitosti, učinkoviti tehnologiji hlajenja in presenetljivih oblikah. Prejeli so številne nagrade po vsem svetu, vključno z dvema nagradama Red Dot Design Awards 2014, verjetno najbolj prestižno nagrado za oblikovanje.Ponosno družinsko podjetje je eno od najbolj dinamičnih, inovativnih in občudovanih proizvajalcev v Evropi, z večplastno proizvodnjo, ki vključuje vrhunske rešitve tudi za hlajenje. Iz svojih šestdeset letnih izkušenj in strokovnega znanja, da bi zagotovili vrhunske izdelke – vključno z gradbenimi stroji pa vse do letalskih komponent – ti hladilniki in zamrzovalniki so še ena izjemna komponenta Liebherrjeve uspešne zgodbe. Nudijo najsodobnejšo nemško tehnologijo in visoko kakovostno izdelavo, njihovi prostostoječi hladilniki, zamrzovalniki in vinske omarice pa ustvarjajo idealne pogoje za shranjevanje, da bosta vaša hrana in vino popolna in s tem vedno pripravljena za popolno uživanje.

Družinsko podjetje

Liebherr podjetje je uspelo z izumom stolpnega žerjava, ki ga je razvil Hans Liebherr v poznih 1940-ih kot odgovor na povpraševanje po gradnji v povojni Nemčiji. Od teh začetkov je podjetje do 50. let prejšnjega stoletja ustvarilo uspešno identiteto proizvajalca gradbenih strojev. Ko je gospod Liebherr spoznal potencial gospodinjskih aparatov, s čimer se je začela izjemna zapuščina na področju prostostoječih hladilnikov in zamrzovalnikov. Podjetje ohranja ponosno neodvisno korporacijsko kulturo s poudarkom na inovativnosti in kakovosti.Liebherrjeva razlika Njihove naprave navdušujejo z intuitivnim delovanjem, energetsko učinkovitostjo, klasičnim ali modernim dizajnom in številnimi praktičnimi funkcijami, ki zagotavljajo, da hrana ohrani svojo svežino in kakovost – in s tem olajša zdrav in sodoben način življenja. Uporabljajo le najkakovostnejše materiale in komponente v proizvodnji – in tudi med proizvodnim procesom se vsaka naprava testira, saj se le tako lahko zagotovi popolno kakovost in funkcionalnost. Zahvaljujoč stalnemu razvoju izdelkov in optimizaciji vseh komponent in procesov – vse do najboljših podrobnosti – so upravičeno ponosni na svojo znano kakovost.Inovacije Z vključevanjem najsodobnejše elektronike in nekaterih najučinkovitejših hladilnih sistemov, Liebherr-jeva paleta ponuja ravnovesje med slogp, in izjemnim ekonomičnim delovanjem pri vseh prostostoječih hladilnikih in ostalih tipih hladilnih aparatov – kar je dobra novica za okolje in vašo denarnico. Tehnologija Liebherr BioFresh zagotavlja optimalno okolje za trajno svežino hrane. Shranjevanje pri temperaturi nad 0 ° C in pri idealni stopnji vlažnosti sadje in zelenjava, meso, ribe in mlečni izdelki ohranijo svoje hranljive vitamine, okuse in slasten videz za veliko dlje časa kot v tradicionalnem hladilniku.
X