Vgradni hladilnik

Prikaz vseh 25 rezultatov

Vgradni hladilniki

Vgradni hladilniki za integrirano uporabo

Zaradi možnosti vgradnje hladilnega in zamrzovalnega aparata za pohištvenimi vrati nastane optična enotna kuhinjska fronta. Zračenje in prezračevanje vgradnega hladilnika se izvaja pod podstavkom aparata lako, da v delovnem pultu zračne reže niso več potrebne. Podstavek Vario tako omogoča prilagajanje višine in globine kuhinjskega pohištva,

Vgradne hladilnike ali zamrzovalnike lahko brez težav vgradite za vrati pohištva in jih tako popolno povežete s kuhinjskimi elementi. Tako nastane optično enovita kuhinjska fronta. Upoštevali je potrebno tehniko montaže pohištvenih vrat vgradnega hladilnika ali zamrzovalnika:

Tehnika drsnih vrat

Pohištvena vrata so pritrjena neposredno na omaro in so preko vodila povezana z vrati aparata. Pri odpiranju in zapiranju tako pohištvena vrata drsijo po vodilih.

Montaža fiksnih vrat

Vrata pohištva in aparata se med seboj trdno povežejo tako, da so pohištvena vrata pritrjena neposredno na vrata aparata.

Prezračevanje in odzračevanje pri vgradnih hladilnikih

Vgradni hladilniki v kuhinjskem pohištvu v višini prostora. Prezračevanje spredaj v podnožju. Odzračevanje skozi prezračevalne reže zgoraj. Vgradni hladilniki v kuhinjskem pohištvu, manjšem od višine prostora. Prezračevanje spredaj v podnožju. Vgradni hladilniki s sprednjim prezračevanjem in odzračevanjem

Pripomoček za uravnavanje vgradnih hladilnikov

Pričvrstitev v 4 točkah Posebaj izbrani vgradni hladilniki višine 140 cm, so opremljeni z pripomočkom za uravnavanje aparata. S pomočjo tega pripomočka je pozicioniranje vgradnega hladilnika v kuhinjskem elementu enostavno in zagotavlja optimalno zapiranje vrat in tudi tesnjenje vgradnega hladilnika ali zamrzovalnika. Tako je zagotovljena maksimalna učinkovitost delovanja hladilnega sistema. Za zanesljivo, stabilno in nepremično integracijo vgradnega hladilnika v kuhinji Liebherr nudi poseben sistem pričvrstitve v 4 točkah pri vseh aparatih z fiksno montažo vrat. Montažne točke so skrite, koti montaže omogočajo liksiranje po globini na vrhu in na dnu vgradnega hladilnika. S tem načinom montaže je aparat optimalno poravnan s preostalo kuhinjo.

VarioSockel

VarioSockel (variabilna cokla) omogoča podpultnim aparatom: UIK, UIG in UWT nastavitev po višini in globini v samem kuhinjskem elementu. Vse štiri nastavljive nogice se nastavljajo s sprednje strani aparata do 50mm po višini. Dodatno pa je ventilacijska fronta nastavljiva v razmerju do kuhinjske fronte do 55 mm.

X