Vinska vitrina

Prikaz vseh 25 rezultatov

Slika aparata |Slika aparata |Slika aparata |a rel=”nofollow” target=”_blank” href=”http://www.gemma.hr/wp-content/uploads/2018/06/WKb4212_preview_2.jpg”>Slika aparata |Slika aparata |Slika aparata |

Slika aparata |Slika aparata |Slika aparata |Slika aparata |Slika aparata |Slika aparata |a rel=”nofollow” target=”_blank” href=”http://www.gemma.hr/wp-content/uploads/2018/06/WKb4212_preview_2.jpg”>Slika aparata |Slika aparata |Slika aparata |

Vinske vitrine

GrandCru vinska vitrina

GrandCru vinske vitrine imajo izjemno kakovostne lastnosti. Različnimi modeli so optimalno prilagojeni vašim individualnim potrebam in količini prostora, s katerim razpolagate. Največji model, WKt 5552, lahko hrani 253 steklenic bordojca, model WKes 653, v katerem lahko hranimo 12 steklenic, pa se udobno prilega v  manjši prostor.

Vinothek vinska vitrina

Vinothek vinske vitrine so na voljo z različnimi uporabnimi funkcijami in v različnih velikostih. Njihova neto zmogljivost skladiščenja se giblje od 400 litrov (ali 200 steklenic Bordeaux) v WKb 4212, do 128 litrov (ali 66 steklenic Bordeaux) v WKr 1811.

Vinidor vinska vitrina

Vinska vitrina Vinidor ima dva ali tri vinske predale, ki jih je mogoče individualno in natančno nastaviti med + 5 ° C in + 20 ° C. To omogoča maksimalno fleksibilnost, saj lahko hranite rdeče ali belo vino ter šampanjec ob idealni temperaturi serviranja. Vinske vitrine Vinidor ponujajo tudi idealne pogoje za dolgoročno shranjevanje vina.

Vgradna vinska vitrina

Pravilno delovanje temperature igra pomembno vlogo pri uživanju vina.To velja tako za dolgoročno temperaturo shranjevanja kot za temperaturo serviranja. Liebherrjeve vinske vitrine in večtemperaturne vinske vitrine zagotavljajo popolno rešitev za shranjevanje; ponujajo klimo, v kateri se vino lahko hrani pod natančno nadzorovanimi pogoji in je zaščiteno pred škodljivimi vplivi okolja. Na voljo je več rešitev glede velikosti in vrat, tako da jih lahko integriramo v obstoječe kuhinjske postavitve.

Vgradne vinske vitrine so prilagojene standardni velikosti niše višine od 45 cm do 122 cm. Izolirana steklena vrata omogočajo, da je vaša zbirka vina predstavljena na najboljši možni način.

Podpultna vinska vitrina

Vinske vitrine se dobro prilegajo tudi pod vašim delovnim  pultom. Dovod zraka in prezračevanje poteka preko podnožja z nastavljivo višino, kar odpravlja potrebo po prezračevalni rešetki v delovnem pultu.

Vedno optimalen pogled na vaša najboljša vina

Liebherrjeve vinske vitrine in multi temperaturne vinske vitrine imajo izolirana steklena vrata, ki se popolnoma prilegajo vgradnji. Steklena vrata ne ščitijo samo vina pred škodljivimi UV žarki, temveč zagotavljajo tudi optimalen pregled nad vini. Kliknite ikone na sliki na levi strani, da boste izvedeli več o inovativnih funkcijah podjetja Liebherr.

Temperatura bistveno določa okus vina

Temperatura je dejavnik, ki bistveno določa okus vina. Ravno tako vpliva na okus in kvaliteto vina vlažnost in svetloba. Liebherrjeve vinske vitrine upoštevajo vse te dejavnike, ki vplivajo na  idealne pogoje za shranjevanje. Stopnje vlažnosti v notranjosti so visoke. Inovativne tehnologije zagotavljajo tudi zaščito pred UV svetlobo in vibracijami. Poleg tega lahko temperature prilagajamo glede na to, ali bomo vino uživali v bližnji prihodnosti, ali pa ga želimo hraniti na daljši rok.

Vsa vina bodo na idealni temperaturi za serviranje

Vinske vitrine, pri katerih lahko nastavljamo različne temperature, so odlična izbira za vse, ki so ljubitelji različnih vrst vin, ker vsako zase zahteva optimalno temperaturo serviranja. Različni modeli to omogočajo bodisi z vzpostavitvijo različnih temperaturnih območij bodisi s ločenimi, posamično nadzorovanimi vinskimi predali.

Podobni pogoji kot v vinski kleti

Vinske vitrine Liebherr imajo stalno notranjo temperaturo, kar omogoča optimalno staranje kakovostnih vin in zagotavlja najprimernejše dolgoročne pogoje shranjevanja. Temperaturo v notranjosti lahko nastavite na + 5 ° C in + 20 ° C, kot je zahtevano, kar pomeni, da je mogoče hraniti veliko število steklenic vina na optimalni temperaturi. Liebherr ponuja vinske vitrine v več velikostih in z različnimi funkcijami.

Skladiščenje in staranje: vinske vitrine zagotavljajo zaščiteno okolje, v katerem lahko vina zorijo v steklenici.

Shranjevanje na pravi temperaturi: večtemperaturne vinske vitrine zagotavljajo shranjevanje pri idealnih temperaturah.

Strokovno znanje o vinu

Za skrbno shranjena, profesionalno starana in idealno temperaturno uravnavana vina, ki ohranjajo svoj popoln okus, je potrebna natančna tehnologijo shranjevanja.

Oblikovanje

Nagrajeni dizajn: oblike in detajli Liebherrjevih aparatov nudijo brezčasno eleganco in odražajo najnovejše trende v notranji opremi.

Vinska aplikacija

Liebherr Wine Guide ponuja pregled vin Bordeaux. Spoznajte rastne regije, kleti, letnike in sorte grozdja. Aplikacije Liebherr

X