Zamrzovalnik

Prikaz vseh 25 rezultatov

Zamrzovalniki

Spomnite se slabe volje, ko morate odtajati zamrzovalnik v hladni kleti, ko nabavite novo večjo količino mesa! Na žalost ste prisiljeni imeti zamrzovalnik v kleti, ker zanj ni prostora v stanovanju. Radi bi imeli vse pri roki, ne veste pa, kako najti prostor za to.

Zamrzovalnik kot samostojna rešitev?

Na srečo, zamrzovalna skrinja ni edina možnost. Na voljo je tudi vertikalni zamrzovalnik, tako imenovani voziček. Fiokar je zamrzovalnik, ki deluje po enakem principu kot klasični zamrzovalnik, kjer so namesto prostora brez pregrade, predali. V povprečju so velikosti 60 centimetrov, vendar jih je mogoče najti tudi od 85 centimetrov naprej do 2 metrov. Grajeni so v višino, kar posledično prihrani prostor. Ključna razlika je v predalih. Večina jih ima več predalov, do šest, nekateri od njih nimajo funkcije hitrega zamrzovanja, kar je dobro za shranjevanje kolačev, sladoleda in hrane, ki ni namenjena za dolgoročno shranjevanje. Zanimivo je, da sta dva glavna predala pri mnogih modelih namenjena estetsko občutljivim živilom, npr. torti. V ta namen so vrata predala postavljena navzgor in navzdol, tako da je torto lažje vstaviti.

Težava s prostorom in kopičenjem zalog

Mnogim ljudem, ki kupujejo na debelo, ko gre za popuste ali sezonsko nakupovanje, je zelo pomembno, da imajo dovolj prostora za vse. V tem primeru je najbolje poiskati dovolj prostora v shrambi ali kleti. Narobe je, kadar hrana ostaja pozabljena in neporabljena na dnu zamrzovalnika. Rado se zgodi, da enostavno pozabite, kaj imate. Zato zamrzovalne skrinje ne priporočamo tistim, ki radi napolnijo zamrzovalni prostor do vrha z mesom in zelenjavo, zaradi česar ne morejo zapreti ne predalov ne vrat.

Velikosti zamrzovalnikov

Modeli zamrzovalnikov, ki so si na prvi pogled podobni, imajo lahko različno prostornino uporabnega prostora, so različno zmogljivi, in se cenovno precej razlikujejo. Da bi dobro izbrali zamrzovalnik, je pomembno določiti skladiščno zmogljivost zamrzovalnega prostora, ki znaša od 100 do 500 litrov. Prav tako je pomembno upoštevati širino in globino prostora za shranjevanje. Glede na količino hrane, ki jo shranjujete, in razpoložljivega prostora, lahko izberete idealni model za vaše gospodinjstvo.

Najboljša cena: 051 780 052

X